Slide background

Användarvillkor för slutanvändare

Villkor


Säljare

Leverantören av produkter och tjänster som säljs i denna onlinebutik är Pukinsaari Camping, (3245646-7), och dessa villkor gäller för erbjudande av produkter och tjänster.

Tjänstevillkor

Pukinsaaren Majoitus AY vastaa varattujen tilojen asianmukaisuudesta.

Kundansvar

Majoitusvuorokausi

Majoitusvuorokausi mökeissä alkaa klo 14 ja päättyy klo 12. Majoitusvuorokausi matkailuajoneuvossa ja teltassa alkaa klo 14päättyy klo 12. Ennakkoon varatut mökit pidetään varattuina klo 18 saakka, ellei myöhemmästä saapumisesta ole sovittu.

Majoittuminen ja mökin siivous

Majoitushintaan kuuluu majoitusyksikön käyttöoikeus. Hintaan sisältyvät majoitusyksikköön kuuluvat varusteet. Asiakkaiden edellytetään käyttävän liinavaatteita, makuupussia tms. Liinavaatteita on tarvittaessa saatavana eri korvauksesta leirintäalueen vastaanotosta. Leirintämökkien normaali loppusiivous sisältyy majoitusyksikön hintaan. Asiakkaalta kuitenkin edellytetään, että hän tyhjentää jääkaapin, tiskaa astiat, vie mökin roskat jätepisteeseen sekä vie pois mahdollisesti mukanaan tuomat pullot ja tölkit. Mikäli olet tilannut liinavaatteet, jätetään ne pinossa sängyn päälle.

Henkilökunnan suorittama loppusiivous maksaa 30€.

Mahdollista on myös tilata välisiivous, joka on samanhintainen kuin loppusiivous. Loppu- tai välisiivouksen voi ostaa varausta tehdessä.

Pidätämme oikeuden laskuttaa asiakasta jälkikäteen, mikäli  mökin siivous vaatii ylimääräistä siivousta tai erikoispesuaineiden käyttöä.

Asiakkaan vastuulla on varmistaa, että ikkunat ja ovet ovat lukittuna. Varaaja on varausjakson aikana
vastuussa avaimesta ja mökistä. Avaimen unohtuessa veloitetaan oven aukaisusta 50 € vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella. Kadonneesta avaimesta aiheutuvista lukon muutostöistä peritään muutostöiden aiheuttamat kustannukset.

 
Häiriökäyttäytymisestä johtuva varauksen keskeytys

Mikäli asiakas/varaaja käyttäytyy leirintäalueen yleisten järjestyssääntöjen tai leirintäalueen henkilökunnan antaman ohjeistuksen vastaisesti eikä leirintäalueen edustajan antamasta ilmoituksesta/huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa varaamassaan majoitusyksikössä tai lähiympäristössä, on leirintäalueella oikeus keskeyttää varaus välittömästi. Kaikista yllä olevista toimenpiteistä aiheutuneet todelliset kustannukset laskutetaan varaajalta.

 
Vauriot, puutteet ja reklamaatiot

Kaikki majoitusyksikön varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi leirintäalueen henkilökunnalle, jolloin ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata tai kompensoida. Jos haittatekijää ei voida korjata tai kompensoida paikan päällä, on asiasta tehtävä välitön kirjallinen reklamaatio Pukinsaaren Majoitus AY:lle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida. Samoin asiakas on velvollinen ilmoittamaan välittömästi ja korvaamaan majoitusyksikölle tai leirintäalueen muille rakennuksille ja niiden irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Ilmoittamattomat vauriot laskutetaan todellisten kulujen mukaan jälkikäteen: Varaaja on täysimääräisessä vastuussa varaamansa majoitusyksikön kunnossa pysymisestä majoitusvarauksensa aikana. Palvelun tarjoaja ei vastaa kolmannen osapuolen aiheuttamista ongelmista (esim. katkokset vesi- tai sähköverkossa, tietoliikenne- tai tv-verkossa).

 
Henkilömäärä

Majoitusyksikön suurin sallittu henkilömäärä on sama kuin vuoteiden ja lisävuoteiden määrä. Henkilömäärä on ilmoitettava matkustajailmoituksella viimeistään sisäänkirjautumisen yhteydessä, eikä sitä saa ylittää.

Majoitusvarauksen tekijän ja vähintään yhden majoittujista on oltava 24-vuotias. Majoittujien ikä voidaan tarkistaa milloin vain majoituksen aikana. Mikäli kukaan majoittujista ei täytä ikävaatimusta, varaus voidaan peruuttaa ilman maksun palauttamista.

 
Matkustajatietojen antovelvollisuus

Majoituslain mukaan matkustajan tulee täyttää matkustajailmoitus ennen majoittumistaan. Matkustajailmoitus tulee täyttää viimeistään sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tietojenantovelvollisuuden laiminlyönnistä ja väärien henkilötietojen antamisesta on säädetty rangaistus rikoslaissa.

Alaikäiset majoittujat

Alaikäiset ovat tervetulleita majoittumaan aikuisen huoltajan kanssa. Edellytämme, että jokaisella alaikäisellä majoittujalla on huoltajaltaan saatu vapaamuotoinen lupalappu mukanaan tai se on lähetetty sähköpostitse ennakkoon. Lapussa tulee olla myös huoltajan puhelinnumero. Kaikki mökissä majoittujat ovat yhteisvastuussa, jos irtaimistoa rikotaan tahallisesti tai varastetaan. Ilmoitamme kaikesta ilkivallasta myös huoltajille ja tarvittaessa myös poliisille.

Majoittujien ikä voidaan tarkistaa milloin vain majoituksen aikana. Mikäli kukaan majoittujista ei täytä ikävaatimusta, varaus voidaan peruuttaa ilman maksun palauttamista.

 Tupakointi ja lemmikkieläimet

Tupakointi on sallittu vain majoitustilojen ulkopuolella. Luvattomasta sisällä tupakoinnista palvelun tarjoajalla on oikeus veloittaa siivouksesta ja tuuletuksesta aiheutuneet lisäkulut. Lemmikin tuonti majoitustiloihin on sallittu, mutta siitä on aina ilmoitettava etukäteen. Varaathan lemmikillesi tarvittaessa oman pedin, lemmikin paikka ei ole sängyssä tai sohvalla. Lemmikin sairaus ei ole varauksen perumiseen oikeuttava syy.

 
Sairastapaukset

Lääkärintodistusta vastaan veloitetaan toimistokulut 20 €/varaus. Useamman majoitusyksikön varauksissa tai ryhmävarauksissa yhden henkilön sairastuminen ei oikeuta perumaan koko varausta.

 
Erimielisyydet

Ensisijaisesti palvelun tarjoaja ja Asiakas neuvottelevat mahdollisista erimielisyyksistä ja pyrkivät ratkaisuun. Jos asiakas ja palvelun tarjoaja eivät pääse yhteisymmärrykseen, asiakas voi saattaa riita-asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.

Kunden ansvarar för skador som orsakats av kunden avsiktligt eller vårdslöst gentemot säljaren eller tredje parter.

Avbokning och Ändring

Yhden yön varauksissa varaus voidaan peruuttaa varauksen alkamista edeltävänä päivänä kello 12.00 mennessä, tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta majoitusliikkeellä on oikeus veloittaa koko varauksen arvo.

Useampaa yötä tai majoitusyksikköä koskevan varauksen asiakas voi peruuttaa 7 vuorokautta ennen varauksen alkamispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta on majoitusliikkeellä oikeus veloittaa 50 % varauksen arvosta siltä ajalta, kun majoitusyksikköä ei ole saatu myytyä edelleen.

Jos asiakas peruuttaa useampaa yötä tai majoitusyksikköä koskevan varauksensa alle 48 tuntia ennen varauksen alkua eikä majoitusyksikköä saada myytyä edelleen, on majoitusliikkeellä oikeus veloittaa koko varauksen arvo

Lisäpalveluiden kuten saunavarauksen peruutus tulee tehdä edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä, tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta majoitusliikkeellä on oikeus veloittaa koko varauksen arvo

Peruutuksista ja muutoksista vähennetään kuitenkin aina 20 euron toimistomaksu

Force Majeure

Pukinsaari Camping ska inte vara ansvarig för annullering av en beställning eller reservation eller annan skada som uppstår på grund av ett force majeure-evenemang som ligger utanför Pukinsaari Campings kontroll, vilket säljaren rimligen inte kunde ha förutsett vid tidpunkten för transaktionen och vars konsekvenser Pukinsaari Camping rimligen inte kunde ha undvikit eller övervunnit.

Anmärkningar och Klagomål

Mahdolliset huomautukset tai valitukset sähköpostitse. pukinsaari@elisanet.fi

Tillämplig Lag och Tvistlösning

Parterna ska sträva efter att lösa tvister som uppstår från avtalet primärt genom förhandlingar. Om ingen överenskommelse nås i förhandlingar, ska tvister lösas i säljarens domstol på platsen för säljarens hemvist. Detta avtal regleras av finsk lag.

Denna onlinebutik har implementerats på Joiku Booking onlinebutiksplattform. Joiku Booking (Comgate Oy, 2663001-9) tillhandahåller inte, äger eller kontrollerar några tjänster eller produkter såsom boenden, aktiviteter eller transporttjänster som du har tillgång till via denna webbplats.

Ägaren till denna onlinebutik, Pukinsaari Camping, äger, kontrollerar eller erbjuder tjänster eller produkter direkt eller som agent. Säljaren ansvarar för den sålda tjänsten eller produkten. Säljarens villkor gäller för din bokning, så du måste godkänna och förstå dessa villkor. Joiku Booking ansvarar inte för problem relaterade till bokning, användning, genomförande eller leverans av tjänsten eller produkten.

Beställning

Produkter beställs primärt via internet genom onlinebutikens kundvagn.

Alla beställningar bekräftas via e-post och anger beställningspris och beställda produkter. För att få beställningsbekräftelsen, ange din e-postadress under beställningsprocessen.

Genom att lägga varje beställning godkänner du de nuvarande säljarens tjänstevillkoren.

Betalningsmetoder

Följande betalningsmetoder är tillgängliga i onlinebutiken: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Alandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Oma Säästöpankki, Visa, MasterCard, American Express. Betalningen hanteras via Paytrail Oyj:s webbplats.

Betalningstjänstleverantör

Paytrail Oyj (2122839-7) agerar som betalningsmellanhand och leverantör i samarbete med finska banker och kreditinstitut. Paytrail Oyj kommer att visas som mottagare på ditt kontoutdrag eller kreditkortsnota och kommer att överföra betalningen till handlaren. Paytrail Oyj innehar en licens som betalningsinstitut.

  • Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  • Innova 2
  • Lutakonaukio 7
  • 40100 Jyväskylä
  • Puhelin: 0207 181830
  • www.paytrail.com

Beställnings- och Betalningsbekräftelse

Du kommer att få en beställningsbekräftelse via e-post, inklusive:

  • Lista över beställda produkter
  • Totalt faktureringsbelopp
  • Momsuppdelning
Du kommer att få en betalningsbekräftelse från Paytrail Oyj, inklusive betalningsbelopp, betalningsreferens och datum. Om du har några frågor angående betalningstransaktionen, vänligen kontakta säljaren i första hand. Du kan också kontakta Paytrail (020 718 1830 / asiakaspalvelu@paytrail.com).

Om det skulle finnas någon inkonsekvens eller konflikt mellan den svenska och finska versionen av Villkoren, ska den finska versionen ha företräde.